"Zo'n mooie baby!": Hanne Verbruggen van K3 doet alle harten smelten met kiekje van zoontje Julien Nieuws
Nieuws

"Zo'n mooie baby!": Hanne Verbruggen van K3 doet alle harten smelten met kiekje van zoontje Julien

"Zo'n mooie baby!": Hanne Verbruggen van K3 doet alle harten smelten met kiekje van zoontje Julien

Hanne Verbruggen van K3 beviel enkele maanden geleden van haar eerste kindje. Samen met haar vriend Jorn kreeg ze een zoontje, die luistert naar de naam Julien. Op Instagram deelde het K3'tje nu een wondermooie foto met haar oogappel.

Hanne Verbruggen van K3 beviel op 14 november 2022 van haar eerste kindje, Julien. Inmiddels is Julien al bijna vier maanden oud en is Hanne ook opnieuw gestart bij K3. Afgelopen weekend was het ook groot feest ten huize het K3'tje.

Zo mocht Hanne op 3 maart 29 kaarsjes uitblazen. Die verjaardag vierde ze voor het eerst samen met haar zoontje. Dat laat de zangeres weten via Instagram. "Moe maar voldaan na een weekendje weg met mijn twee mannen en wat qualitytime met vrienden en familie. Ik ben extreem gelukkig verjaard dit jaar! Bedankt voor de mooie verjaardagswensen", schrijft Hanne.

Ze deelde ook nog een prachtige foto met haar kleine spruit. Dat liefdevolle kiekje laat niemand onberoerd. “Supercute!”, “Zo schattig!”, “Zo’n mooie baby!”, “Wat lief!”, “Ik smelt”, “Zo onwijs lief!”, "Wat een schatje" en "Zo mooi!", klinkt het onder meer in de reacties onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws