"Zo'n mooi ventje!": Romina uit 'Boer zkt Vrouw' verbluft iedereen met magnifieke babyfoto's Nieuws
Nieuws

"Zo'n mooi ventje!": Romina uit 'Boer zkt Vrouw' verbluft iedereen met magnifieke babyfoto's

"Zo'n mooi ventje!": Romina uit 'Boer zkt Vrouw' verbluft iedereen met magnifieke babyfoto's

Romina Paret en Jan Devarwaere, bekend van 'Boer zkt Vrouw', zijn in november de trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen. Op Instagram heeft Romina nu enkele wondermooie kiekjes gedeeld met haar oogappel.

Romina en Jan leerden elkaar in 2018 kennen via het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw: De Wereld Rond’. Vorig jaar in november bezegelden ze hun liefde met een zoontje, die luistert naar de naam Dré.

Ondertussen is de kleine Dré al zo'n drie maanden oud. Romina liet zich nu ook uitgebreid fotograferen met haar zoontje. Op Instagram deelde ze het resultaat van de prachtige fotoshoot.

Die kiekjes lokken nu heel wat reacties uit bij haar volgers. “Zo cute!”, “Wat een knap kereltje”, “Prachtig ventje!”, “Zo’n mooi boeleke”, “Wat een prachtig kindje”, “Wat een knapperd” en “Zo’n mooi ventje!”, klinkt het onder meer in de comments onder de fotoreeks.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws