Zo zag je Kürt Rogiers nog nooit: de acteur verrast iedereen met een totaal nieuwe look Nieuws
Nieuws

Zo zag je Kürt Rogiers nog nooit: de acteur verrast iedereen met een totaal nieuwe look

Zo zag je Kürt Rogiers nog nooit: de acteur verrast iedereen met een totaal nieuwe look

Gisteren vond de eerste show van ‘Het Schlagerfestival’ plaats in de Trixxo Arena te Hasselt. Host Kürt Rogiers had een grote verrassing in petto voor het publiek, want hij verscheen plots op het podium als een dragqueen. Over hoe die look tot stand kwam, vertelt hij nu meer.

De Trixxo Arena in Hasselt wordt dit weekend weer omgetoverd tot een ware schlager-tempel. Gisterenavond vond de eerste show plaats, maar vanavond en morgen zullen er nog heel wat fans afzakken naar de Limburgse stad. Kürt Rogiers, die al jarenlang Het Schlagerfestival presenteert, zorgde meteen voor een grote show. Zo bracht hij een geweldige dansact als dragqueen.

De acteur oefende daar wekenlang voor met twee professionele dragqueens. “Zij hebben me een paar hakken geleend en leerden me voet per voet stappen”, zegt Kürt al lachend in een interview met Het Laatste Nieuws. Ook zijn make-up was op en top, met onder meer foundation, oogschaduw, eyeliner, valse wimpers en blush. “Mijn wenkbrauwen zijn zelfs weggelijmd en overtekend met schmink”, legt de acteur uit.

“Ongelooflijk wat voor een kunstwerk Sally Monella en Star ervan gemaakt hebben. Afgewerkt met een gigantisch grote blonde pruik, een enorme boezem en dan die jurk: het resultaat is echt wauw”, aldus Kürt. Op zijn Instagramverhaal deelt hij nu nog een kiekje van de volledige look. “Nooit een saai moment in mijn leven”, schrijft hij erbij.

Zo zag je Kürt Rogiers nog nooit: de acteur verrast iedereen met een totaal nieuwe look
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws