Zo zag je Kürt Rogiers nog nooit: acteur gaat volledig naakt in trailer van 'De Familie Claus 3' Nieuws
Nieuws

Zo zag je Kürt Rogiers nog nooit: acteur gaat volledig naakt in trailer van 'De Familie Claus 3'

Zo zag je Kürt Rogiers nog nooit: acteur gaat volledig naakt in trailer van 'De Familie Claus 3'

Kerstfanaten kunnen opnieuw hun hart ophalen want binnenkort verschijnt de derde film van 'De Familie Claus'. Daarin is opnieuw een grote rol weggelegd voor Jan Decleir, maar ook voor 'Familie'-acteur Kürt Rogiers. En die zullen we daarin volledig naakt kunnen bewonderen.

Vanaf woensdag 7 december komt 'De Familie Claus 3' uit op Netflix. Nu loste de streamingdienst ook al de trailer van die nieuwe film. En daarin zien we Kürt Rogiers volledig uit de kleren gaan. Voor wie hem in volle glorie wil zien, moet vooral aandachtig kijken rond minuut 1:30.

Naast Kürt Rogiers en Jan Decleir zien we nog enkele gezichten terugkeren zoals Mo Bakker, Sien Eggers, Eva van der Gucht, Stefaan Degand, Josje Huisman en Pommelien Thijs.

Netflix lichtte ook al een tipje van de sluier op over het onderwerp van de film. "Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws