Zo viert het dochtertje van Ruth Beeckmans haar eerste verjaardag zonder papa: “Verschrikkelijk” Nieuws
Nieuws

Zo viert het dochtertje van Ruth Beeckmans haar eerste verjaardag zonder papa: “Verschrikkelijk”

Zo viert het dochtertje van Ruth Beeckmans haar eerste verjaardag zonder papa: “Verschrikkelijk”

Coby Mae, het dochtertje van actrice Ruth Beeckmans, moet voor de eerste keer haar verjaardag vieren zonder haar papa. Daarom heeft Ruth een emotionele boodschap voor haar.

Het dochtertje van Ruth Beeckmans mag vandaag 3 kaarsjes uitblazen. Dat deelt Ruth op haar Instagram met enkele leuke foto’s can Coby Mae die cadeautjes opent. Toch is het ook een feestje in mineur, want haar papa Gary kan er niet meer bij zijn.

De partner van Ruth, Gary Lockitch, overleed eerder dit jaar. De twee waren al meer dan 15 jaar samen en hij is ook de papa van de twee kindjes van Ruth. Ruth heeft nu een pakkende boodschap voor haar dochtertje Coby Mae.

“Papa zou zo trots op je zijn”, begint ze. “Het verwarmt mijn hart elke dag opnieuw om te zien hoeveel invloed hij heeft gehad op jou in de korte tijd die je met hem hebt kunnen spenderen”, schrijft Ruth. “Hij is bij jou schat, voor eeuwig en altijd”, sluit ze af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws