"Zo vader, zo zoon": Viktor Verhulst deelt hilarische foto's met papa Gert op speciale dag Nieuws
Nieuws

"Zo vader, zo zoon": Viktor Verhulst deelt hilarische foto's met papa Gert op speciale dag

"Zo vader, zo zoon": Viktor Verhulst deelt hilarische foto's met papa Gert op speciale dag

In 'De Verhulstjes' konden afgelopen zondag zien hoe de familie Verhulst de verjaardag van Viktor uitgebreid vierde. Nu is het opnieuw groot feest ten huize de familie Verhulst.

Gert Verhulst is deze week namelijk 55 jaar geworden. De tv-maker kreeg dan ook heel wat felicitaties op sociale media. Ook zijn zoon Viktor zette hem uitgebreid in de bloemetjes. Al deed hij dat wel met een grote portie humor.

Zo deelde Viktor een reeks hilarische foto's van hem en zijn vader op Instagram. "Happy birthday Gertepetotter", schreef hij bij de geweldige kiekjes. In de eerste aflevering van het meest recente seizoen van 'De Verhulstjes' kwamen we er namelijk achter dat Viktor en Gert respectievelijk Vikibol en Gertepetotter genoemd worden binnen hun gezin.

"Haha die foto's!", "Zalig!" en "Zo vader, zo zoon", klinkt het onder meer in de reacties onder de foto's. Uiteraard krijgt Gert ook heel wat verjaardagswensen. "Proficiat!", "Gefeliciteerd!" en "Geniet ervan!", lezen we meermaals onder het bericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws