Zo triest: "Queen kon geen afscheid nemen van deze familieleden omdat ze te laat aankwamen" Nieuws
Nieuws

Zo triest: "Queen kon geen afscheid nemen van deze familieleden omdat ze te laat aankwamen"

Zo triest: "Queen kon geen afscheid nemen van deze familieleden omdat ze te laat aankwamen"

Queen Elizabeth II is op donderdagmiddag 8 september op 96-jarige leeftijd overleden in haar kasteel in Schotland. Ze zat maar liefst 70 jaar op de troon. Ze stierf vredig, maar helaas waren veel familieden te laat om afscheid te nemen van haar.

Zo kwamen alleen haar twee oudste kinderen, Charles en Anne, op tijd. Ook Camilla, de vrouw van Charles was erbij. Zij verbleven al in Schotland toen het bericht verspreid werd dat het niet goed ging met de Britse koningin en waren dus snel ter plaatse.

Al de rest van de familieleden kwamen pas aan als de Britse koningin al overleden was. Prins Edward en zijn vrouw Sophie, prins Andrew en kroonprins William reden om 17 uur door de poorten van het Balmoral Castle, maar op dat tijdstip zou de Queen al overleden zijn. Harry kwam zelfs pas om 20 uur aan. Zijn vrouw Meghan was volgens royaltykenners niet uitgenodigd. Kate, de vrouw van William, reisde ook niet mee om bij hun drie kinderen te blijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws