"Zo schattig!": 'Thuis'-acteur Raf Jansen overstelpt met reacties nadat hij foto met zoontje deelt Nieuws
Nieuws

"Zo schattig!": 'Thuis'-acteur Raf Jansen overstelpt met reacties nadat hij foto met zoontje deelt

"Zo schattig!": 'Thuis'-acteur Raf Jansen overstelpt met reacties nadat hij foto met zoontje deelt

Raf Jansen (42) werd bij het grote publiek bekend door zijn rol in 'Thuis'. Daarin geeft hij al jaren gestalte aan politieagent Dieter. Vorig jaar is de acteur ook voor het eerst papa geworden. Op Instagram deelde Raf nu een prachtige foto met zijn zoontje.

'Thuis'-acteur Raf Jansen is vorig jaar voor het eerst vader geworden. Samen met zijn vriendin Anneleen mocht hij op 6 mei 2022 een zoontje verwelkomen, die luistert naar de naam Josse. Inmiddels is hun zoontje al ruim 10 maanden oud.

Op Instagram heeft de 'Thuis'-acteur nu een prachtige foto gedeeld met zijn zoontje. "Diertjes spotten", staat er te lezen bij die liefdevolle foto. Samen brachten ze afgelopen weekend namelijk een bezoekje aan ZOO Planckendael.

Meteen werd Raf overstelpt met reacties. Zijn volgers zijn namelijk helemaal vertederd door zijn schattige zoontje. “Zo’n mooi kind”, “Knap ventje”, “Wat een schattig ventje”, “Zo’n mooi boeleke”, “Mooi kindje” en “Zo schattig!”, klinkt het onder meer in de comments onder het kiekje.

Josse Jansen
06.05.2022

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws