"Zó schattig!": Joe-dj Anke Buckinx doet iets prachtigs op de verjaardag van dochtertje Lou Nieuws
Nieuws

"Zó schattig!": Joe-dj Anke Buckinx doet iets prachtigs op de verjaardag van dochtertje Lou

"Zó schattig!": Joe-dj Anke Buckinx doet iets prachtigs op de verjaardag van dochtertje Lou

Afgelopen donderdag mocht het dochtertje van Anke Buckinx acht kaarsjes uitblazen. De mama kon Lou ’s ochtends niet persoonlijk feliciteren, dus daarom heeft ze iets heel bijzonders gedaan op de radio.

Anke Buckinx is de trotse mama van dochter Lou en zoon Max. Al jarenlang presenteert ze samen met Sven Ornelis de ochtendshow op Joe en dat brengt soms ook nadelen met zich mee. Doordat ze erg vroeg uit de veren moet om richting de studio te vertrekken, kon ze haar dochtertje ’s ochtends niet meer zien op haar verjaardag.

Lou werd donderdag acht jaar en daarom had Anke het huis versierd. Toch wilde de radiopresentatrice haar dochtertje toch nog persoonlijk feliciteren. Anke's collega Sven raadde haar aan om gewoon live op de radio naar Lou te bellen “Dan kan ik mee proficiat wensen”, zegt hij. Zo gezegd, zo gedaan. Lou moest vervolgens ook nog van Anke vragen of Sven een cadeautje had voor haar. “Speciaal voor jou op de radio: ‘Vuurwerk’ van Camille”, klinkt het.

“Proficiat en vier maar goed vandaag”, zeggen de twee presentatoren nog op het einde. “Ik hou van jou”, sluit Lou af. Met dit filmpje doet de mama de harten van haar volgers smelten. “Zalig! Oh Anke, wat een heerlijk, spontaan kind is jouw Lou!”, “Zo schattig! Gelukkige verjaardag, Lou!” en "'Wanneer komt jouw cadeau?' Zalig" en "Heerlijk", reageren ze onder andere.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws