Lore Van de Weyer, ex van Tom Boonen, reageert voor het eerst op relatie met 14 jaar jongere vriendin Nieuws
Nieuws

Lore Van de Weyer, ex van Tom Boonen, reageert voor het eerst op relatie met 14 jaar jongere vriendin

Lore Van de Weyer, ex van Tom Boonen, reageert voor het eerst op relatie met 14 jaar jongere vriendin

Tom Boonen (42) vormt niet langer een koppel met Lore Van de Weyer (39), met wie hij ook twee dochtertjes heeft: Jacqueline en Valentine. Inmiddels heeft Tom ook al een jaar een nieuwe vriendin, de 28-jarige advocate Wiebeke De Wachter (28). In Het Laatste Nieuws vertelt Tom nu meer over zijn nieuwe situatie.

Tom Boonen heeft na twintig jaar een punt gezet achter zijn relatie met Lore. Samen hebben ze twee dochters, tweeling Jacqueline en Valentine, die net acht jaar geworden zijn. Sinds een jaar heeft Tom Boonen ook al een nieuwe relatie. Zo vormt hij momenteel een koppel met de 28-jarige Wiebeke De Wachter, het nichtje van veldrijder Eli Iserbyt.

En blijkbaar reageert Lore ook ontzettend goed op zijn nieuwe relatie. “Wiebeke woont bij me in, maar het contact met Lore was nooit beter", aldus Tom in Het Laatste Nieuws. "Sinds we uit elkaar zijn, lijkt er iets van ons te zijn afgevallen. Lore kan het ook prima met Wiebeke vinden", legt hij uit.

Zo’n nieuwe situatie brengt normaal altijd wat stress en moeilijkheden mee, maar dat was niet het geval bij Tom. "Bij ons verliep alles heel vlot", zegt de ex-wielrenner. "We hebben een manier gevonden waarin zowel wij als de kinderen zich goed kunnen vinden. Wij vormen eigenlijk nog één groot gezin en kunnen op ieder moment probleemloos bij elkaar over de vloer komen", aldus Tom.

Het allerbelangrijkste

Tom wilde namelijk niet dat zijn dochters zouden lijden onder de nieuwe situatie. "Zij zijn het allerbelangrijkste. Toen Wiebeke erbij kwam, hebben we dat ook meteen vooropgesteld", vertelt de ex-wielrenner. "Intussen hebben we allemaal ons plekje gevonden. Wiebeke woont bij me en doet het fantastisch met de dochters. Alles verloopt prima", besluit Tom Boonen.

Wiebeke De Wachter. Bron: Facebook
Wiebeke De Wachter. Bron: Facebook
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws