Zo reageert ‘Blind Getrouwd’ op de kritiek van ex-kandidaat Christophe Ramont Nieuws
Nieuws

Zo reageert ‘Blind Getrouwd’ op de kritiek van ex-kandidaat Christophe Ramont

Zo reageert ‘Blind Getrouwd’ op de kritiek van ex-kandidaat Christophe Ramont

De eerste afleveringen van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zorgden meteen voor commentaar van een ex-kandidaat. Christophe Ramont was niet te spreken over de portrettering van het homohuwelijk.

Christophe Ramont was duidelijk niet tevreden over de beelden van het huwelijk van Brecht en Dziubi. “Extra pijnlijk en waar ik mij altijd tegen verzet heb: het toxisch beeld dat ook als 2 mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is”, klonk het op Twitter.

Zo vond Christophe het opvallend dat Dziubi in de groep van de bruiden terechtkwam en dat alleen Brecht een speech gaf. Ondanks dat het koppel hier zelf niet van wakker ligt, reageert een producer van het programma toch op de commentaar.

Volgens de producer is er altijd rekening gehouden met Brecht en Dziubi en waar zij zich goed bij voelden. “Het is niet onze bedoeling om iemand op een bepaalde manier te portretteren. Er zit geen achterliggende boodschap achter”, zegt de producer. “Dit wordt ook mooi weerlegd door Dziubi zelf.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws