Zita Wauters post knappe selfie en volgers stellen treffende gelijkenis vast: “Fotomodel” Nieuws
Nieuws

Zita Wauters post knappe selfie en volgers stellen treffende gelijkenis vast: “Fotomodel”

Zita Wauters post knappe selfie en volgers stellen treffende gelijkenis vast: “Fotomodel”

Zita Wauters, de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser, deelt opnieuw een foto van zichzelf op Instagram. De selfie zorgt alvast voor heel wat lovende reacties, maar een van haar volgers doet ook een bijzondere vaststelling.

Zita laat zich weer van haar beste kant zien op haar Instagramprofiel. Zo plaatst ze deze keer een foto waarop ze voor de spiegel staat. Ze draagt een zwart topje dat haar schouders niet bedekt en tegelijkertijd tuit ze haar lippen.

In de reacties zijn haar volgers alvast laaiend enthousiast over Zita’s selfie. “Knapperd”, “Wauw”, “Allermooiste”, “Amai”, “Zo mooi”, “Geweldige foto”, “Je ziet er stralend uit”, “Schoonheid” en “Cute”, wordt er meermaals gereageerd.

Bovendien stelt een van haar volgers ook iets vast: “Juist haar mama, fotomodel.” Daarmee bedoelt de volger dat Zita lijkt op haar mama Valerie De Booser, die een professioneel model is. Zit er voor Zita ook een toekomst als model in?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws