Zit Mathieu Terryn in 'The Masked Singer'? Bazart-zanger verklapt per ongeluk meer Nieuws
Nieuws

Zit Mathieu Terryn in 'The Masked Singer'? Bazart-zanger verklapt per ongeluk meer

Zit Mathieu Terryn in 'The Masked Singer'? Bazart-zanger verklapt per ongeluk meer

Mathieu Terryn zijn naam viel al een aantal keren bij de speurders thuis. Zo denken velen kijkers van 'The Masked Singer' dat de Bazart-zanger in het pak van Leeuw zit. Nu deelde Mathieu een bijzonder filmpje op Instagram waardoor de fans van het programma nog meer overtuigd zijn van zijn deelname.

Mathieu Terryn is momenteel op skivakantie. Daar kreeg hij ook het geweldige nieuws te horen dat hij deze zomer met Bazart op verschillende grote podia mag optreden. De zanger was dan ook ontzettend blij en deelde op Instagram een filmpje waarin hij een vreugdedansje doet.

"Suikerrock, Dranouter én Pukkelpop. Mood:", schreef hij erbij. Maar bij dat filmpje is de fans van 'The Masked Singer' iets anders opgevallen. Zo vinden ze allemaal dat Mathieu zijn dansmoves erg lijken op die van Leeuw. "Hallo Leeuw!", "Leeuw, ben jij dat?" en "Is dit een tip voor 'The Masked Singer'?", klinkt het onder meer in de comments onder het filmpje.

Eerder hadden verschillende kijkers al een vermoeden dat de Bazart-zanger achter het masker van Leeuw schuilt. En ook Kevin Janssens, een goede vriend van Mathieu, dacht bij de eerste aflevering al aan de zanger. Wij zijn alvast benieuwd of Mathieu in het pak zit, want de ook Maksim Stojanac is momenteel nog een van de hoofdverdachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws