Zit Maksim Stojanac in het pak van Leeuw? '#LikeMe'-ster praat per ongeluk mond voorbij Nieuws
Nieuws

Zit Maksim Stojanac in het pak van Leeuw? '#LikeMe'-ster praat per ongeluk mond voorbij

Zit Maksim Stojanac in het pak van Leeuw? '#LikeMe'-ster praat per ongeluk mond voorbij

Deze week krijgen we helaas geen nieuwe aflevering van 'The Masked Singer' te zien op VTM. De show moet eenmalig plaatsruimen voor de match van de Rode Duivels tegen Zweden. Maar ondertussen wordt er natuurlijk druk verder gespeculeerd over welke bekende gezichten er in de pakken zitten.

Zo zijn veel speurders er al een tijdlang van overtuigd dat ‘#LikeMe’-acteur Maksim Stojanac in 'The Masked Singer' zit. Maksim prijkt namelijk al weken bovenaan in het verdachtenlijstje voor het pak van Leeuw. Dat is ook Qmusic-dj Vincent Fierens niet ontgaan.

Ook hij is ervan overtuigd dat Maksim in het Leeuwenpak zit. Daarom besloot de radiopresentator om de acteur live op de radio aan de tand te voelen. Maar helaas blijft de '#LikeMe'-ster ontkennen dat hij meedoet aan de populaire show.

“Ik begrijp wel waarom mensen aan mij denken", aldus Maksim. "Maar ik denk dat mensen onderschatten wat voor slechte moves ik eigenlijk wel niet heb. Leeuw kan heel goed met zijn heupen bewegen en mensen die mij kennen, weten dat ik zo stijf als een hark ben”, legt hij uit. Toch zagen we hem al vaker dansen in ‘#LikeMe’. “Daar sta ik tussen allemaal andere mensen. Helemaal alleen zo performen, dat is niet echt mijn ding”, aldus de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws