Zit Herman 'Marcske' Verbruggen in één van de pakken van 'The Masked Singer'? Acteur onthult meer Nieuws
Nieuws

Zit Herman 'Marcske' Verbruggen in één van de pakken van 'The Masked Singer'? Acteur onthult meer

Zit Herman 'Marcske' Verbruggen in één van de pakken van 'The Masked Singer'? Acteur onthult meer

Herman Verbruggen werd bij het grote publiek bekend als Marcske in 'F.C. De Kampioenen'. Die rol zal hem ongetwijfeld nog heel zijn leven blijven achtervolgen. Maar in Humo heeft de acteur nu ook een verrassende uitspraak gedaan over 'The Masked Singer'.

Vorig jaar kroop Erik Van Looy op zijn zestigste in het pak van Radijsje in 'The Masked Singer'. Op 25 januari mocht Herman Verbruggen ook zestig kaarsjes uitblazen. Humo vroeg de acteur dan ook of hij het zou zien zitten om in zo'n pak te kruipen.

"Ik heb me dat ook al afgevraagd", bekent Herman Verbruggen. Hij vindt dat 'The Masked Singer' op bepaalde vlakken ook lijkt op 'F.C. De Kampioenen'. "'The Masked Singer is vergelijkbaar met 'F.C. De Kampioenen': ze brengen allebei families samen voor de buis", aldus de acteur.

Hij zou dan ook niet twijfelen mochten ze hem de vraag stellen. "Ik denk wel dat ik het zou doen", geeft Herman toe. "Ik ben geen zanger, maar ik vind het ontmaskeren van die figuren echt leuk", bekent hij. Wij zijn alvast benieuwd of Herman binnenkort uit een van de pakken tevoorschijn komt!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws