Zit Danira Boukhriss in het pak van Foxy Lady uit 'The Masked Singer'? Haar vriend praat mond voorbij  Nieuws
Nieuws

Zit Danira Boukhriss in het pak van Foxy Lady uit 'The Masked Singer'? Haar vriend praat mond voorbij 

Zit Danira Boukhriss in het pak van Foxy Lady uit 'The Masked Singer'? Haar vriend praat mond voorbij 

Vanavond kunnen we kijken naar alweer een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Volgens veel kijkers van het VTM-programma zit Danira Boukhriss Terkessidis in het pak van Foxy Lady, maar wat denkt haar vriend Ward Kerremans?

Danira Boukhriss Terkessidis vormt al enkele maanden een koppel met acteur Ward Kerremans. Zopas deelde de presentatrice ook voor het eerst enkele kiekjes met haar vriend op haar Instagrampagina. De tortelduifjes verschenen namelijk samen op de première van de Netflix-film ‘Noise’, waarin Ward de hoofdrol vertolkt.

De acteur kreeg op het evenement niet alleen vragen voorgeschoteld over de film, maar ook over zijn vriendin. Natuurlijk werd er ook gepolst naar een mogelijke deelname aan 'The Masked Singer'. “Wat is het engste: de film ‘Noise’ of verzwijgen dat Danira eigenlijk in ‘The Masked Singer’ zit?”, vraagt de reporter van Het Laatste Nieuws. Daarop geeft Ward een verrassend antwoord.

Uhm, de film ‘Noise’”, klinkt het. “Ik weet niet wat zij doet”, verduidelijkt Kerremans. “Ik weet dat ik niet in zo’n pak zit en verder heb ik nog nooit naar ‘The Masked Singer’ gekeken”, voegt de acteur er nog aan toe. Of Danira echt in het pak van Foxy Lady zit, dat zullen we snel ontdekken in een van de komende afleveringen van het VTM-programma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws