Zit Coely in 'The Masked Singer'? Zangeres praat per ongeluk mond voorbij Nieuws
Nieuws

Zit Coely in 'The Masked Singer'? Zangeres praat per ongeluk mond voorbij

Zit Coely in 'The Masked Singer'? Zangeres praat per ongeluk mond voorbij

Na de ontmaskering van Leeuw blijven er nog vijf pakken over in 'The Masked Singer'. Een van de meest geliefde figuren, is zonder twijfel Raaf. Veel kijkers denken nu dat zangeres Coely achter het pak schuilt. In Het Laatste Nieuws reageert de zangeres nu op die geruchten.

Afgelopen vrijdag werd Maksim Stojanac ontmaskerd in 'The Masked Singer'. Zoals veel kijkers al vermoedden, zat de '#LikeMe'-ster verscholen in het pak van Leeuw. Dat betekent dat er nu nog vijf Masked Singers overblijven: Champignon, Hippo, Foxy Lady, Tovenaar en Raaf.

Sinds enkele weken prijkt zangeres Coely hoog op het verdachtenlijstje voor Raaf. Zo werd er in de tips al meermaals verwezen naar Dendermonde, waar Coely afkomstig van is. Toch ontkent de zangeres in Het Laatste Nieuws dat ze in het pak van Raaf zit.

"Ik word door iedereen gebeld en krijg massa’s vragen in die richting", vertelt Coely. "Ik volg het programma op de voet en ben erg onder de indruk van de kostuums en vocale prestaties", zegt de zangeres. Toch zit ze naar eigen zeggen niet in 'The Masked Singer'. "Ik heb last van claustrofobie en zou het nooit overleven in zo’n pak", aldus de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws