Niels Destadsbader onthult voor het eerst wat er echt gaande is tussen hem en Siska Schoeters Nieuws
Nieuws

Niels Destadsbader onthult voor het eerst wat er echt gaande is tussen hem en Siska Schoeters

Niels Destadsbader onthult voor het eerst wat er echt gaande is tussen hem en Siska Schoeters

Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat Niels Destadsbader een relatie zou hebben met Siska Schoeters. In Story heeft de presentator nu voor het eerst gereageerd op die roddels.

Afgelopen zomer deelden Siska Schoeters en Niels Destadsbader een intieme foto van hun tweetjes op Instagram. Daarop zagen we Niels een liefdevolle kus geven op de wang van Siska. Daardoor waren veel mensen er al snel van overtuigd dat de twee een koppel vormen.

Die roddels werden nog meer gevoed toen de twee opnieuw enkele innige foto's deelden op Instagram. Maar zijn ze nu een koppel of niet? Niels Destadsbader schept voor eens en voor altijd duidelijkheid.

"Siska en ik zijn heel goede vrienden", benadrukt Niels in Story. "We hebben veel gemeen en delen veel met mekaar", legt hij uit. Maar een koppel zijn ze niet. "We zien elkaar graag, zonder een koppel te zijn, wat sommige mensen ook mogen beweren", besluit de presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws