Zijn Chiara en Michelangelo uit 'Big Brother' dan toch een koppel? "Ze sliepen samen" Nieuws
Nieuws

Zijn Chiara en Michelangelo uit 'Big Brother' dan toch een koppel? "Ze sliepen samen"

Zijn Chiara en Michelangelo uit 'Big Brother' dan toch een koppel? "Ze sliepen samen"

De geruchtenmolen over Chiara en Michelangelo draait op volle toeren. Zijn de twee ex-bewoners van 'Big Brother' een koppel?

Chiara en Michelangelo kwamen in het huis van 'Big Brother' bijzonder goed overeen. De twee zijn allebei van Italiaanse afkomst en bleken heel wat raakvlakken te hebben. Ze waren ook voortdurend aan het flirten met elkaar in het huis.

De twee waren zo deze week nog samen op hotel. Chiara maakte daar zelfs een TikTok van. De bewoonster filmde vanuit haar bed en schreef erbij 'Heeft iemand een Italiaanse snack besteld?'. Op dat moment kwam Michelangelo binnen. Later bleek dat ze samen de nacht doorbrachten voordat ze samen even terug mochten keren in het 'Big Brother'-huis.

Dat doet de geruchten echter weer wel oplaaien. “Zijn jullie een stelletje?”, “Zijn jullie samen?”, “Zo schattig jullie”, klinkt het in de reacties. Heel wat mensen willen duidelijk dat ze een koppel worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws