Zien we Bob uit 'Down the road' weldra in 'Thuis'? Mathias Vergels verrast hem met geweldig nieuws Nieuws
Nieuws

Zien we Bob uit 'Down the road' weldra in 'Thuis'? Mathias Vergels verrast hem met geweldig nieuws

Zien we Bob uit 'Down the road' weldra in 'Thuis'? Mathias Vergels verrast hem met geweldig nieuws

Bob Peeters veroverde vorig jaar alle harten in 'Down the road'. Vandaag was hij samen met Dieter Coppens te gast bij radiozender MNM naar aanleiding van Wereld Downsyndroomdag en daar kreeg Bob fantastisch nieuws te horen van 'Thuis'-acteur Mathias Vergels.

In oktober vorig jaar was Bob naar aanleiding van 'Down the road' te gast in 'De Tafel van Vier'. Daarin onthulde Bob dat hij een grote droom had. Zou wilde Bob ontzettend graag eens acteren in zijn favoriete soap, 'Thuis'.

Gert Verhulst vroeg hem toen ook welke rol hij dan graag zou spelen. “Niet die van een slechterik, maar wel die van Mathias Vergels (Lowie)”, aldus Bob. Vandaag had Mathias Vergels een grote verrassing voor Bob.

“Zeg makker, ik heb een vraagje voor jou", zei Mathias via een videogesprek. "We zouden dat echt heel tof vinden als jij een keer met ons een dag komt meespelen. We hebben een rolletje voor jou gefixt. Wil je dat doen?" Uiteraard was Bob meteen door het dolle heen. “Ouh geweldig! Echt bedankt, Mathias. Echt waar. Ik had dat echt niet verwacht. Ik ben zo blij!", klonk het enthousiast. Wij zijn alvast razend benieuwd naar zijn rol!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws