Zieke Martine Jonckheere krijgt geweldig nieuws te horen: "Dat telefoontje veranderde alles" Nieuws
Nieuws

Zieke Martine Jonckheere krijgt geweldig nieuws te horen: "Dat telefoontje veranderde alles"

Zieke Martine Jonckheere krijgt geweldig nieuws te horen: "Dat telefoontje veranderde alles"

Actrice Martine Jonckheere vecht momenteel voor de tweede keer tegen borstkanker. Inmiddels liet ze haar tweede borst al verwijderen en binnenkort start ze met hormoontherapie. In Het Laatste Nieuws onthult de 66-jarige actrice nu dat ze fantastisch nieuws te horen gekregen heeft.

De laatste dagen ging het niet zo goed met Martine Jonckheere. "Voor het eerst sinds mijn operatie voel ik mij in een dip belanden en dat terwijl ik nog niet eens met die pil gestart ben", vertelt de actrice in Het Laatste Nieuws. "Misschien krijg ik nu pas de weerslag van de afgelopen weken? Het ontbreekt mij aan energie en ik heb zin om opnieuw mijn bed in te duiken", aldus Martine.

Maar net als ze in haar bed wil kruipen, krijgt ze telefoon. "Ex-VRT-presentator Donaat Deriemaecker polst of ik zin heb om de vrouw van Koen Crucke te spelen in ‘Kerst met krukken’. Lang hoef ik er niet over na te denken en zeg volmondig ‘ja’", aldus Martine. ‘Kerst met krukken’ wordt de kerstkomedie in het Farcetheater en is geschreven door ‘Tegen De Sterren Op’-acteur Chris Van Espen.

"Na dat telefoontje krijgt mijn dag een totaal andere wending", vertelt Martine. Normaal gezien zou de actrice dit najaar op reis gaan, maar de repetities van de komedie starten al in oktober. "Voorzichtig peil ik bij mijn man of het geen optie is om de geplande reis naar het voorjaar te verplaatsen. Stiekem begin ik al te dromen en ga ik op zoek naar een ‘last minute’. Eén van mijn favoriete bezigheden!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws