Zieke Ann Van den Broeck heeft slecht nieuws te melden: "Opnieuw" Nieuws
Nieuws

Zieke Ann Van den Broeck heeft slecht nieuws te melden: "Opnieuw"

Zieke Ann Van den Broeck heeft slecht nieuws te melden: "Opnieuw"

Ann Van den Broeck moet verstek geven voor de komende 'Winterrevue'. Ze voelt zich momenteel te zwak na haar chemokuur. Vandaag moet de actrice, die strijdt tegen borstkanker, opnieuw onder het mes.

"Op mijn laatste MRI-scan was gelukkig niets meer te zien", vertelt Ann in Het Laatste Nieuws. "Mijn tumor zat heel geconcentreerd. Er was niets uitgezaaid, maar de dokters kunnen blijkbaar wel nakijken of die tumor dat van plan was. Via deze ingreep gaan ze dat dubbelchecken. Daar kunnen ze dan rekening mee houden bij wat ze wegsnijden."

Een zware operatie is het volgens An niet. Voor het overige blijft ze het belangrijk vinden om open te praten over haar hele traject. "Gelukkig is het geen zware operatie, dus ik vermoed dat de recuperatie navenant is", zegt ze hoopvol.

Taboe

"Binnen een tweetal maanden staan er dan opnieuw bestralingen op de agenda. Doorgaans ben ik niet iemand die haar privéleven aan de grote klok hangt, maar hier wil ik wel open over zijn. Ik heb gemerkt dat er nog een heel groot taboe hangt rond borstkanker, en hoop dan ook dat mijn persoonlijke verhaal andere vrouwen voor dit lot kan behoeden", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws