Zes maanden na hartverscheurende breuk in 'Boer zkt Vrouw': zo gaat het écht tussen William en Amber  Nieuws
Nieuws

Zes maanden na hartverscheurende breuk in 'Boer zkt Vrouw': zo gaat het écht tussen William en Amber 

Zes maanden na hartverscheurende breuk in 'Boer zkt Vrouw': zo gaat het écht tussen William en Amber 

Een half jaar geleden gingen boer William en Amber als vrienden uit elkaar. Ondertussen zijn we zes maanden verder en de twee laten nu weten hoe het echt zit.

In de reünie-aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ zagen we nog een eerlijke boer William die met pijn in het hart moest vertellen dat hij en Amber niet samen zijn. “Dat was heel moeilijk. Ook omdat ik wist hoe dat ging binnenkomen bij Amber”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Een harde klap voor Amber, maar dat was ergens ook wel een afsluiting.

“Ik was dat nog niet vergeten, maar ik wist dat het er niet inzat en niet meer in zou zitten”, geeft ze toe. Totdat ze elkaar twee maanden later opnieuw beginnen te zien. Zo nodigde de boer Amber vaak uit om mee te gaan naar wedstrijden. “Toen was dat puur vriendschappelijk. Maar dan groei je toch naar elkaar toe en van het een komt het ander”, verklapt William.

Momenteel vormen de twee dus al even een koppel en dat lijkt heel goed te werken. Het ‘Boer zkt Vrouw’-avontuur kent dus toch een goede afloop voor de twee. “Ik hoop dat alles blijft gaan zoals het nu gaat, want ik vind het superleuk”, aldus William. Ook zijn vriendin Amber deelt zijn mening. “Het is keileuk zoals het nu is”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws