Zeer verontrustend nieuws over gezondheid van acteur Chris Cauwenberghs (75) 'Kabouter Lui' Nieuws
Nieuws

Zeer verontrustend nieuws over gezondheid van acteur Chris Cauwenberghs (75) 'Kabouter Lui'

Zeer verontrustend nieuws over gezondheid van acteur Chris Cauwenberghs (75) 'Kabouter Lui'

Chris Cauwenberghs, die bij het grote publiek bekend werd als Kabouter Lui, wordt komende zaterdag 4 februari 76 jaar. Maar in Dag Allemaal laten zijn vrienden nu weten dat ze zich grote zorgen maken over de acteur.

Chris Cauwenberghs heeft geen makkelijke jaren achter de rug. In 2014 liet hij aan z’n collega’s weten dat hij zich volledig op zijn genezing zou concentreren. De acteur kreeg zowel lymfeklier- als keelkanker. Twee jaar lang ging hij van chemo- naar radiotherapie. In 2016 werd de acteur dan toch genezen verklaard.

Maar helaas horen zijn voormalige collega's amper nog iets van de acteur, die in een appartement in Nieuwpoort woont. Walter De Donder, die Plop speelde, heeft daar ook een appartement. “En toch is ons contact maar sporadisch”, vertelt Walter in Dag Allemaal.

“Ook ik heb moeite om nog eens iets te horen van Chris”, vertelt Koen Crucke, die samen met Chris veel Studio 100-theatershows deed. “Via Walter probeer ik al eens wat nieuws te vernemen, en ik hoor dat het vrij goed gaat. Alleen, hij komt niet meer buiten. En hij is erg moe, ik weet dat hij zeker in de voormiddag vaak slaapt", aldus Koen. "Tja, hij heeft niet veel zin meer om veel te doen, denk ik. Dat kan, hè, die twee kankers hebben natuurlijk een enorme impact gehad op hem", besluit de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws