Het gaat niet goed met de gezondheid van Paola (85): koningin moet drastisch besluit nemen Nieuws
Nieuws

Het gaat niet goed met de gezondheid van Paola (85): koningin moet drastisch besluit nemen

Het gaat niet goed met de gezondheid van Paola (85): koningin moet drastisch besluit nemen

Het gaat niet goed met de gezondheid van koningin Paola (85). In oktober kwam ze voor een tweede keer ten val dit jaar. Daardoor moest ze noodgedwongen rust nemen. Nu heeft de koningin ook een drastisch besluit genomen over haar toekomst.

Koningin Paola sukkelt al een tijdje met haar gezondheid. Zo lijdt de koningin onder meer aan hartritmestoornissen en osteoporose of botontkalking. Daardoor zijn haar botten minder sterk en dat veroorzaakt dan weer sneller breuken. Dit jaar kwam de koningin ook al twee keer ten val.

Daarom heeft koningin Paola nu beslist om haar laatste taken over te dragen. Zo zullen haar schoondochters, koningin Mathilde en prinses Claire, de vrouw van prins Laurent, haar functies overnemen in de organisaties die haar dierbaar zijn.

Dat nieuws komt niet als een grote verrassing. Sinds de troonswisseling in 2013 kampt de koningin met steeds meer gezondheidsproblemen. Haar leeftijd en haar gezondheid maakten het dus onmogelijk om haar taken nog te vervullen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws