Zeer emotioneel moment in 'The Voice': Janine Bischops in tranen na optreden van kleindochter Kaat Nieuws
Nieuws

Zeer emotioneel moment in 'The Voice': Janine Bischops in tranen na optreden van kleindochter Kaat

Zeer emotioneel moment in 'The Voice': Janine Bischops in tranen na optreden van kleindochter Kaat

Op vrijdag 18 november vonden de eerste Battles plaats in 'The Voice van Vlaanderen'. Daarin was ook Kaat, de dochter van Janine Bischops, te zien. En dat zorgde voor een heel emotioneel moment.

Na de spannende Knockouts was het gisteren tijd voor de nog spannendere Battles. Daarin zette Mathieu Terryn de 21-jarige Kaat uit Bornem, tevens de kleindochter van 'Familie'-actrice Janine Bischops, en de 23-jarige Néhémie uit Geraardsbergen samen voor zijn eerste Battle.

Het duo zong July van Noah Cruys en dat optreden zorgde voor een ongezien kippenvelmoment. Zo konden we zien hoe actrice Janine Bischops erg geëmotioneerd was door het optreden van haar kleindochter.

"Wauw, ik vind het zo mooi", horen we haar stilletjes zeggen terwijl ze haar tranen amper kan bedwingen. Uiteindelijk koos Mathieu ook voor Kaat als winnaar van de Battle. Zo stoot de kleindochter van Janine Bischops meteen door naar de liveshows.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws