Zeer droevig nieuws over Louis uit 'Don't Worry Be Happy' Nieuws
Nieuws

Zeer droevig nieuws over Louis uit 'Don't Worry Be Happy'

Zeer droevig nieuws over Louis uit 'Don't Worry Be Happy'

Het gaat niet goed met de gezondheid van Louis uit 'Don't Worry Be Happy'. Dat laat televisiemaker Peter Boeckx weten op zijn Instagrampagina.

De broers Louis en Hubert zijn zonder twijfel een van de meest spraakmakende deelnemers van 'Don't Worry Be Happy'. Helaas deelde Peter Broeckx, de maker van het programma nu erg droevig nieuws een van de broers.

Louis is namelijk opgenomen in het ziekenhuis. "Louis is even buiten strijd", schrijft Peter Broeckx op Instagram bij een foto van hem, Louis en zijn broer Hubert in het ziekenhuis. Maar gelukkig is hij aan de beterhand. "Want hij wil zeker in seizoen 4 van 'Don't Worry Be Happy' schitteren", aldus Peter Boeckx.

Louis krijgt dan ook heel wat steunbetuigingen op sociale media. "Spoedig herstel", klinkt het meermaals in de reacties. Ook 'Thuis'-actrice Tina Maerevoet wenste hem veel beterschap. "Snel beter worden Louis!", schrijft ze onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws