Zeer droevig nieuws over Hanne van K3 Nieuws
Nieuws

Zeer droevig nieuws over Hanne van K3

Zeer droevig nieuws over Hanne van K3

De ‘Vleugels’-shows van 9 en 10 april van K3 in Eindhoven zijn uitgesteld. De K3'tjes konden niet anders door de afwezigheid van Hanne Verbruggen.

Hanne blijkt namelijk flink ziek te zijn. Optreden kon niet meer. “Bij K3 vinden wij dat gezondheid boven alles gaat, maar dat betekent jammer genoeg ook dat we soms moeilijke keuzes moeten maken", meldt de meidengroep. "Vandaar dat we vandaag besloten hebben om de shows in Eindhoven niet verder door te laten gaan.”

Marthe vervolgt: “Hanne was al een aantal dagen heel ziek, maar vandaag was toch de druppel. Ze heeft de eerste show nog geprobeerd met al haar krachten, maar hebben nadien toch moeten besluiten om gezondheid boven alles te laten gaan.”

Mensen die een ticket gekocht hebben, hoeven niet te wanhopen. Er zal snel meer nieuws volgen over wanneer de uitgestelde concerten zullen plaatsvinden in Eindhoven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws