Zangeres Pauline Slangen kan niet geloven wat ze nu te horen krijgt Nieuws
Nieuws

Zangeres Pauline Slangen kan niet geloven wat ze nu te horen krijgt

Zangeres Pauline Slangen kan niet geloven wat ze nu te horen krijgt

Het gaat goed met de zangcarrière van Pauline. Haar nummers worden vaak gedraaid op de radio en nu krijgt ze nog meer fantastisch nieuws.

Pauline Slangen is bekend geworden door haar deelname aan ‘Regi Academy’. Ze won de talentenjacht en mocht daardoor samen met Regi een single opnemen. ‘Duizend Sterren' was meteen een schot in de roos, maar er lijkt nog geen einde te komen aan haar succes.

De zangeres heeft recent haar tweede single uitgebracht, deze keer zonder de hulp van Regi. Ook dat nummer, 'Uit mijn hoofd’, scheert hoge toppen. Zo heeft ze deze zomer verschillende keren op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ gestaan en nu krijgt ze nog meer geweldig nieuws te horen.

Op haar Instagramverhaal deelt Pauline nu deze nieuwe mijlpaal. Haar single ‘Uit mijn hoofd’ staat op nummer 1 in de Ultratop. Een hele prestatie voor de jonge zangeres en zo toont ze meteen dat het zonder Regi ook lukt. Wij zijn alvast benieuwd naar haar volgende nummers.

Zangeres Pauline Slangen kan niet geloven wat ze nu te horen krijgt
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws