Zangeres Pauline Slangen doet monden openvallen met prachtige foto's: "Niet koud zo?" Nieuws
Nieuws

Zangeres Pauline Slangen doet monden openvallen met prachtige foto's: "Niet koud zo?"

Zangeres Pauline Slangen doet monden openvallen met prachtige foto's: "Niet koud zo?"

Pauline Slangen scheert niet alleen hoge toppen met haar muziek, ook op Instagram doet de zangeres het erg goed. Met enkele nieuwe plaatjes verbluft ze alweer al haar volgers.

Pauline Slangen kennen we nog van het eerste seizoen van ‘Regi Academy’. Als topfavoriet won ze de talentenjacht van Regi Penxten en de twee brachten toen meteen de single ‘Duizend Sterren’ uit. Een schot in de roos, maar ook haar eigen nummer ‘Uit mijn hoofd’ is een oorwurm.

Niet alleen op muzikaal vlak gaat het haar voor de wind, ook op sociale media krijgt ze heel wat bekijks. Nu deelt de zangeres twee knappe plaatjes waarop ze straalt in de straten van Parijs. Pauline laat zich opnieuw van haar beste kant zien in een jeanskleed. “Is dat niet koud zo zonder jas?”, grapt Regi.

In de commentaren laten haar volgers allemaal lieve berichtjes achter. “Mooie foto”, “Fotogeniek zoals altijd”, “Babe”, “Knapperdje”, “Damn”, “Wauw”, “Dat kleed bij jou!”, “Knap kind”, “Sexy” en “Zo mooi”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws