ShowbizzTime

Zangeres Natalia kondigt geweldig nieuws aan: "Nog 2 dagen en het is zover!"

Natalia
I Foto: Play4 I
door Redactie

Op donderdag 2 februari kunnen we genieten van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘James De Musical’. Dat wordt een compilatie met beelden van hoe het voorbije seizoen tot stand kwam. Maar wie maar geen genoeg kan krijgen van ‘James De Musical’, kan dit weekend ook terecht in de Lotto Arena.

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari trekt James Cooke namelijk met ‘James De Musical’ naar de Lotto Arena. “Het wordt een megaspektakel waarin de rollen omgedraaid worden en Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans zélf meespelen in hun eigen musical”, vertelde James daar eerder over.

Op Instagram heeft zangeres Natalia nu laten weten dat ze enorm uitkijkt naar de liveshow. “Nog twee dagen en we gaan knallen”, schrijft ze op Instagram bij een filmpje van achter de schermen. “De laatste opnames voor ‘James De Musical’ in de Lotto Arena zijn momenteel bezig. Heel spannend. Ik kijk er keihard naar uit”, aldus Natalia.

Maar ze had ook nog zeer groot nieuws voor de fans. “Willen jullie er nog graag bij zijn? Dan moeten jullie heel snel zijn want de laatste tickets gaan nu in verkoop. Zie je daar!”, klinkt het enthousiast. Wie geïnteresseerd is, kan via deze link tickets bestellen .

Laatste nieuws