Zangeres Lindsay moet opnieuw erg zware klap verwerken: "Ze is overleden" Nieuws
Nieuws

Zangeres Lindsay moet opnieuw erg zware klap verwerken: "Ze is overleden"

Zangeres Lindsay moet opnieuw erg zware klap verwerken: "Ze is overleden"

Zangeres Lindsay (44) heeft zopas laten weten dat ze twee miskramen heeft gehad voor de geboorte van haar 5-jarig dochtertje Lisa-Marie. Helaas moet de zangeres nu opnieuw een zware klap verwerken.

In ‘Mijn beste kerst ooit’ op VTM zagen we hoe Lindsay haar tranen amper kon bedwingen tijdens een van de kerstdiners. Dat Lindsay zo emotioneel was, had blijkbaar een zeer droevige reden. Zo moest Lindsay zopas afscheid nemen van iemand die ze goed kende.

“Normaal ben ik iemand die mijn emoties erg goed in de hand kan houden", vertelt Lindsay. "Maar hier zit een verhaal achter. Net die week was de vrouw die al jaren mijn fan-standje verzorgt, overleden", aldus de zangeres.

Daarnaast kregen Christoff en Lindsay tijdens de opnames te horen dat hun 91-jarige opa opgenomen was in het ziekenhuis. "Op zulke momenten zie je alles voorbij flitsen", zegt Lindsay. Gelukkig is hun grootvader ondertussen aan de beterhand en is hij opnieuw thuis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws