Zangeres Lindsay (44) deelt vreselijk nieuws: "Grond zakte weg onder m'n voeten" Nieuws
Nieuws

Zangeres Lindsay (44) deelt vreselijk nieuws: "Grond zakte weg onder m'n voeten"

Zangeres Lindsay (44) deelt vreselijk nieuws: "Grond zakte weg onder m'n voeten"

Zangeres Lindsay (44) heeft samen met haar partner Kris een dochtertje van 5 jaar, Lisa-Marie. Maar in TV Familie onthult de zus van Christoff nu dat ze daarvoor ook twee miskramen gehad heeft.

"Voor ik daarover kon praten, heb ik het eerst moeten verwerken", vertelt Lindsay in TV Familie. "In het begin was de wonde te diep. Want twee miskramen verwerken is enorm pijnlijk", aldus de zangeres. Ze vertelt ook meer over die twee miskramen.

"Na mijn eerste miskraam was ik een wrak, alsof mijn grootste droom doorprikt werd. De grond zakte weg onder m’n voeten toen ze me vertelden dat het hartje niet meer klopte", vertelt Lindsay openhartig. En helaas moest Lindsay daarna nog een miskraam doorstaan.

"Er werd me opnieuw verteld dat het hartje niet meer klopte. Van dat moment weet ik niets meer. Het werd zwart voor m’n ogen. Ik wist niet wat ik moest voelen, m’n wereld stond stil", vertelt Lindsay. Gelukkig werd iets later haar dochtertje Lisa-Marie geboren. Zij viert deze week haar vijfde verjaardag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws