Zangeres Leki heeft hoopvol nieuws nadat ze in coma belandde door hersenbloeding Nieuws
Nieuws

Zangeres Leki heeft hoopvol nieuws nadat ze in coma belandde door hersenbloeding

Zangeres Leki heeft hoopvol nieuws nadat ze in coma belandde door hersenbloeding

Het was al een tijdje erg stil rond zangeres Leki ofwel Karoline Kamosi, hoe de zangeres echt heet. De zangeres werd een halfjaar geleden namelijk getroffen door een hersenbloeding. Sindsdien herstelde ze in een revalidatiecentrum. Nu komt Leki voor het eerst met een update over haar gezondheid.

“Hoera, na zes maanden mag ik het ziekenhuis verlaten”, schrijft Leki op haar Instagrampagina bij een foto van zichzelf voor het revalidatiecentrum waar ze een tijdlang moest verblijven. "Ik sta weer recht, kan stappen en nog veel meer. Al is de lange, moeilijke weg nog niet voorbij. Ik moet hier nog drie keer per week langskomen en ook thuistherapie volgen. Ik kom van ver."

“Het laatste wat ik me herinner is dat ik bezig was met de promotie voor mijn single ‘The River’. Ik voelde me vijf dagen onwel, maar deed gewoon verder met wat ik bezig was. Daarna werd ik op de vloer van mijn woonkamer gevonden en naar het ziekenhuis gebracht. Ik viel in een coma en was bijna dood, waarna ik twee weken op de intensive care-afdeling lag."

Leki raakte ook verlamd door de hersenbloeding. "Ik werd grotendeels verlamd en doof wakker en had last van spraakstoornissen. Ik had veel neurologische schade en was erg verward. Ik ben zo dankbaar voor mijn fantastische mama, beste vriend Marc, mijn familie en vrienden en jullie steun. Ik ben blij dat ik nog leef en probeer elk moment te vieren."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws