Zangeres Camille Dhont wordt plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand Nieuws
Nieuws

Zangeres Camille Dhont wordt plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand

Zangeres Camille Dhont wordt plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand

Het is vandaag een erg belangrijke dag voor Camille Dhont. De zangeres brengt vandaag namelijk haar allereerste Duitstalige single uit. Maar helaas valt die song niet bij iedereen in de smaak.

Nadat ze in Vlaanderen al heel wat furore maakte, wil Camille Dhont nu ook Duitsland veroveren. Zo lanceerde de 21-jarige zangeres zopas haar eerste Duitstalige single. Camille koos ervoor om een Duitse versie te maken van haar monsterhit 'Vuurwerk'.

“In Duitsland ben ik nog totaal onbekend en moeten we nog afwachten wat het wordt. Ik moet daar van nul beginnen”, vertelde Camille eerder al aan De Zondag over haar nieuwe project. “Maar als ik iets doe, wil ik het wel goed doen. Dus ik ga er alles aan doen om er een succes van te maken”, klonk het toen ook nog.

Maar helaas lijkt ‘Feuerwerk’ niet meteen een groot succes te worden, althans toch niet bij de Vlaamse fans. Zo krijgt Camille heel wat kritiek op haar Duitstalige song. “Geef mij maar de Nederlandse versie hoor!”, “Oh nee!” en “Is het 1 april?”, lezen we onder meer in de commentaren op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws