Zanger Udo compleet gebroken na onverwacht overlijden: "Niet te vatten dat je er niet meer bent" Nieuws
Nieuws

Zanger Udo compleet gebroken na onverwacht overlijden: "Niet te vatten dat je er niet meer bent"

Zanger Udo compleet gebroken na onverwacht overlijden: "Niet te vatten dat je er niet meer bent"

Udo Mechels, die in 2005 de talentenjacht 'X Factor' won en al jarenlang een relatie heeft met actrice Leen Dendievel, heeft erg droevig nieuws gedeeld op zijn sociale media. Zo laat de 46-jarige zanger weten dat hij zopas afscheid heeft moeten nemen van iemand die hem nauw aan het hart lag.

In februari hadden Udo en Leen Dendievel nog heuglijk nieuws te melden. Zo lieten ze via Instagram weten dat ze inmiddels al 9 jaar een koppel vormen. “9 jaar, mijn liefje, mijn klein groot geluk! Tot we oud en lelijk zijn graag!”, schreef de actrice bij een liefdevolle foto van hun tweetjes.

Maar helaas heeft het koppel nu minder fijn nieuws te melden op sociale media. Zo laat Udo weten dat een van zijn katten zopas overleden is. "Dag Luis, mooiste, liefste poes van de wereld. Kapot van verdriet. Niet te vatten dat je er niet meer bent", schrijft de zanger bij een prachtige foto van zijn twee katten.

Mijn engeltje

"We zullen nog goed voor je grote zus zorgen. Ik hou voor altijd van jou mijn engeltje. Dankjewel Leen Dendievel om haar al die jaren zo graag te zien", vervolgt ze zanger. De actrice reageerde ook op het droevige nieuws. "Ons mooie meisje ....", schreef Dendievel bij de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws