Zanger Metejoor en zijn vriendin Britt hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Nieuws
Nieuws

Zanger Metejoor en zijn vriendin Britt hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Zanger Metejoor en zijn vriendin Britt hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Metejoor is intussen al een hele tijd samen met zijn vriendin Britt en hij is ook de pluspapa van haar twee dochtertjes. Maar wil hij binnenkort ook een eigen kindje? De 32-jarige zanger verklapt meer over zijn kinderwens in een nieuw interview met Nina.

Vorige zomer gingen er geruchten de ronde dat Metejoor verschillende keren de lakens zou gedeeld hebben met K3’tje Julia Boschman. Daar had de zanger het heel moeilijk mee. “Mensen hebben geen besef wat de impact daarvan kan zijn. Het kwetst al wie betrokken is”, zei hij eerder al. Sindsdien probeert Metejoor dan ook zijn vriendin Britt en haar twee dochtertjes te beschermen van zulke verhalen.

De zanger, die reeds pluspapa is, heeft nu nog wat meer te vertellen over zijn eigen kinderwens. In Nina laat hij namelijk weten dat hij graag een eigen kindje zou willen. “Natuurlijk wil ik ooit zelf papa worden", klinkt het kort en bondig. "Een eigen zoontje of dochtertje om heel de dag te knuffelen, moet echt fijn zijn”, geeft hij toe.

De zanger denkt wel dat dat niet gemakkelijk zal zijn met zijn muziekcarrière. “Lukt die combinatie?” en “Wordt dat niet te zwaar in de babyjaren?”, vraagt hij zich geregeld af. Toch probeert Metejoor daar nu niet te veel over te piekeren. “Het zal wellicht nooit ‘het goede moment zijn’ en soms moet je het dan toch gewoon doen”, bedenkt hij zich. “We zullen wel zien wanneer het zover is”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws