Zanger Koen Crucke (70) maakt vreselijk nieuws bekend: "Hij is niet meer" Nieuws
Nieuws

Zanger Koen Crucke (70) maakt vreselijk nieuws bekend: "Hij is niet meer"

Zanger Koen Crucke (70) maakt vreselijk nieuws bekend: "Hij is niet meer"

Het zijn geen makkelijke tijden geweest voor Koen Crucke. Zo moest de zanger onlangs meermaals onder het mes omdat hij anders blind kon worden. Nu heeft de 70-jarige zanger opnieuw droevig nieuws te melden.

Koen Crucke is momenteel namelijk in diepe rouw. Dat laat de zanger weten via Instagram. Hij rouwt om een vriend die plots overleden is, Emile Van Bellinghen. Van Bellinghen baatte jarenlang de legendarische discotheek 'The Lord' uit in Schepdaal.

"Hij werd 70, de baas van 'The Lord' in Schepdaal, de danstempel waar BV’s, kappers en royalty altijd welkom waren. De flamboyante Emile is niet meer", schrijft Koen Crucke bij enkele foto's van zijn overleden vriend.

"Vaarwel Emile, we hielden allemaal van jou. Onze gedachten zijn nu ook bij zijn echtgenoot Walter. Bedankt vriend dat ik jou gekend heb. En drink daarboven van tijd tot tijd een lekker glaasje champagne. Ooit doen we het daar samen", sluit hij zijn bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws