Zanger Helmut Lotti krijgt bakken kritiek na felle uitspraak: "Jaloers ventje!" Nieuws
Nieuws

Zanger Helmut Lotti krijgt bakken kritiek na felle uitspraak: "Jaloers ventje!"

Zanger Helmut Lotti krijgt bakken kritiek na felle uitspraak: "Jaloers ventje!"

Zanger Helmut Lotti heeft zich zopas opnieuw negatief uitgelaten over 'The Masked Singer'. De zanger is het namelijk beu dat hij alweer verdacht wordt. Op sociale media krijgt Helmut Lotti nu heel wat kritiek te slikken voor zijn uitspraak.

Vorig jaar was Helmut Lotti al niet te spreken over ‘The Masked Singer’. Veel mensen dachten toen dat hij in het pak van Edelhert zat, maar uiteindelijk werd zanger Johnny Logan ontmaskerd. Nu prijkt de zanger opnieuw hoog op het verdachtenlijstje. Zo denken velen dat Helmut Lotti in het pak van Minotaurus zit.

Daar is de zanger allesbehalve mee gediend. “‘The Masked ‘Singer’ is weer bezig en ik krijg weer de ene chat na de andere binnen met deze prangende vraag naar levensbelangrijke, bevrijdende informatie: ‘Helmut, zijde gij Minotaurus?’”, schreef de zanger op zijn Facebookpagina. “Man man man, we zijn weer vertrokken. Dit is niet eens een zanger, volgens mij”, klonk het ook nog.

Maar die uitspraken zijn nu bij veel fans in het verkeerde keelgat geschoten. Zij vinden het jammer dat de zanger uithaalt naar het populaire progamma. "Hij is een jaloers ventje omdat ze hem niet gevraagd hebben", "Zielige reactie", "Hij denkt dat hij beter is dan iedereen" en "Hij krijgt weer te weinig aandacht", klinkt het onder meer op sociale media. Inmiddels heeft Helmut Lotti zijn Facebookpost ook opnieuw verwijderd.

Links: Helmut Lotti, rechts: Minotaurus in 'The Masked Singer'. Bron: Photonews en VTM
Links: Helmut Lotti, rechts: Minotaurus in 'The Masked Singer'. Bron: Photonews en VTM

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws