Zanger Daan (53) gebroken van verdriet na verlies van twee dierbaren: "Heel hard" Nieuws
Nieuws

Zanger Daan (53) gebroken van verdriet na verlies van twee dierbaren: "Heel hard"

Zanger Daan (53) gebroken van verdriet na verlies van twee dierbaren: "Heel hard"

Zanger Daan Stuyven, die binnenkort ook in het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' te zien is, heeft een nieuw album uit, ‘The Ride’. Dat album maakte de zanger om alle miserie achter zich te laten. Daan Stuyven moest de afgelopen jaren namelijk het verlies van twee dierbaren verwerken.

Zo moest Daan zowel afscheid nemen van zijn vader als van zijn zus. Hun dood heeft dan ook een enorme impact gehad op de 53-jarige zanger. "Het was heel hard, ja. En het vraagt veel tijd om me daarbij neer te leggen", vertelt de zanger deze week in Primo.

"Mijn vader is tot op het einde van zijn leven dingen blijven maken", vervolgt Daan. "Hij tekende verder en bleef op die manier levend artiest. Mijn zus heeft ook een intense dappere strijd geleverd tegen kanker", aldus de zanger. Maar helaas verloor ze die strijd uiteindelijk.

"Het is een hele tijd goed gedaan met haar, tot bleek dat de kanker uitgezaaid was. Ze was niet meer te redden", vertelt Daan. Net zoals het afscheid van zijn papa, kwam ook het verlies van zijn zus hard aan. "Het afscheid was even moeilijk als bij papa, want ook mijn zus was heel helder en aanwezig toen ze stierf", aldus de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws