Zanger André Hazes ziet er plots helemaal anders uit en showt compleet nieuwe look Nieuws
Nieuws

Zanger André Hazes ziet er plots helemaal anders uit en showt compleet nieuwe look

Zanger André Hazes ziet er plots helemaal anders uit en showt compleet nieuwe look

Er is de laatste weken al heel wat inkt gevloeid over de Nederlandse zanger André Hazes. Nu verrast hij zijn fans met een compleet nieuwe look.

Het zijn enkele turbulente weken geweest voor André Hazes. Nadat zijn docureeks een maand geleden uitkwam, verscheen hij om de haverklap in het nieuws. Vooral over zijn liefdesleven werd de laatste weken druk gespeculeerd.

Zo zou de zanger zijn meest recente vriendin, de Marokkaans-Egyptische Sarah Salah, compleet laten vallen hebben voor zijn ex en de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. De twee zouden zelfs al opnieuw samenwonen.

En bij die nieuwe start hoort blijkbaar ook een nieuwe look. Zo deelde de Nederlandse zanger een video op zijn Instagram Stories waarop hij te zien is bij de kapper. Iets later postte hij ook het resultaat van zijn kappersbezoek. Zo liet André Hazes zijn haren aan de zijkant kort scheren en koos hij aan de bovenkant voor een warrig, volumineus kapsel.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws