"Wow, hottie": 'Temptation'-Megan laat mannenharten sneller slaan met haar goedgevulde boezem Nieuws
Nieuws

"Wow, hottie": 'Temptation'-Megan laat mannenharten sneller slaan met haar goedgevulde boezem

"Wow, hottie": 'Temptation'-Megan laat mannenharten sneller slaan met haar goedgevulde boezem

Megan Desaever heeft de laatste tijd heel wat commotie veroorzaakt, maar daar lijkt de realityster niet van wakker te liggen. De realityster geniet van haar nieuwe leventje in Dubai en dat showt ze maar al te graag op Instagram.

Megan Desaver, die we nog kennen van ‘Temptation Island’, is plots niet uit het nieuws weg te slaan. Zo gaf ze recent in een talkshow toe dat ze geen belastingen betaalt op haar OnlyFans-inkomsten. Daarnaast is ze ook niet langer samen met Dennis Roos. De twee maakten nog maar pas bekend dat ze een relatie hadden en twee weken later kondigden ze aan dat ze al verloofd waren. Helaas is er nu al een einde gekomen aan hun sprookje.

Trouble in paradise dus en de ruzies tussen Megan en Dennis kon iedereen zomaar volgen op Instagram. Zo haalden ze verschillende keren stevig uit naar elkaar, maar nu lijkt de rust wedergekeerd. Voor Megan dus hoog tijd om terug leuke kiekjes te posten van haar tijd in Dubai. Deze keer deelt ze een foto waarop ze een wit kleedje draagt. Wat meteen opvalt is de diepuitgesneden decolleté.

Het nieuwe plaatje van de ‘Temptation Island’-ster valt duidelijk in de smaak bij haar volgers, want zij laten allemaal complimentjes achter in de commentaren. “Jij bent toch ook zo knap”, “Lekker ding”, “Mooi mooi”, “Knap”, “Beauty”, “Wat een geweldige vrouw ben jij wel niet”, “Mooi mensje”, “Prachtig” en “Lekker wijffie”, schrijven ze onder andere.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws