Wout van Aert en Sarah De Bie kondigen fantastisch nieuws aan: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Wout van Aert en Sarah De Bie kondigen fantastisch nieuws aan: "Proficiat!"

Wout van Aert en Sarah De Bie kondigen fantastisch nieuws aan: "Proficiat!"

Sarah De Bie en Wout van Aert vormen al meer dan tien jaar een koppel. Samen hebben ze ook een zoontje, Georges. Nu heeft het koppel ook bijzonder leuk nieuws te melden.

Sarah De Bie en Wout van Aert hebben het nieuwe jaar alvast goed ingezet. Sarah kondigde gisteren nog aan dat er een tweede seizoen aankomt van haar podcast 'TwentyForSeven' en Wout van Aert is volop bezig met zijn veldritseizoen.

Nu hebben Sarah De Bie en Wout van Aert nog iets heel bijzonders te vieren. Zo is hun zoontje Georges op 4 januari exact twee jaar geworden. Zowel Sarah als Wout schreef dan ook een mooie boodschap voor Georges op Instagram.

"Al twee jaar ons allerbeste vriendje. Al twee jaar mijn allerbeste reisbuddy. Al twee jaar onze wereld", schrijft Sarah bij een reeks prachtige foto's van hun jarige zoontje. "Proficiat beste vriendje!", schreef Wout dan weer op zijn Instagram Stories bij een foto van Sarah en Georges.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws