Wout van Aert compleet van slag na plots overlijden: "Veel sterkte" Nieuws
Nieuws

Wout van Aert compleet van slag na plots overlijden: "Veel sterkte"

Wout van Aert compleet van slag na plots overlijden: "Veel sterkte"

Wout van Aert is sinds enkele weken begonnen aan zijn veldritseizoen. Maar helaas moet de profwielrenner nu ook een zwaar verlies verwerken.

Wout van Aert heeft namelijk zopas afscheid moeten nemen van iemand die hem nauw aan het hart lag. Zo is Karel van Eerd, de Nederlandse grondlegger van supermarktketen Jumbo, op 84-jarige leeftijd overleden. Jumbo is de hoofdsponsor van de Jumbo-Visma, de wielerploeg van Wout van Aert.

De laatste jaren was Karel van Eerd ook nauw betrokken bij de wielerploeg. Wout van Aert deelde dan ook een mooi eerbetoon aan de Jumbo-grondlegger op sociale media. Zo postte hij een prachtige foto van Karel van Eerd op zijn Instagramverhaal.

Eerder reageerde Richard Plugge, directeur bij Jumbo-Visma, al op het droevige nieuws. "We zijn enorm verdrietig over het nieuws dat Karel is overleden”, aldus Plugge. "We wensen zijn familie, vrienden en de Jumborianen veel sterkte met dit grote verlies”, besluit de directeur.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws