Wout Bru en Natassia delen hartverscheurend nieuws over ziek dochtertje: "Nog nooit zoveel geweend" Nieuws
Nieuws

Wout Bru en Natassia delen hartverscheurend nieuws over ziek dochtertje: "Nog nooit zoveel geweend"

Wout Bru en Natassia delen hartverscheurend nieuws over ziek dochtertje: "Nog nooit zoveel geweend"

Chef-kok Wout Bru (53) en zijn vriendin Natassia (31) zijn in november de trotse ouders geworden van een tweede dochtertje, Beau. Helaas belandde zij al na drie weken op intensieve nadat ze het RSV-virus opliep. In Dag Allemaal onthult het koppel hoe het nu met hun dochtertje gaat.

“Drie weken was Beau toen ze vreemd begon te ademen, alsof ze geen lucht meer kreeg", vertelt Wout Brut in Dag Allemaal. "Beau zag er enorm grauw uit. Op dat moment denk je: ‘Ze gaat sterven, we gaan ons kind verliezen'", aldus de chef-kok.

Beau heeft uiteindelijk vijf dagen op intensieve gelegen. "Emotioneel was het enorm zwaar. Ik heb nog nooit zoveel geweend in mijn leven als toen", vertelt Natassia over die periode. Inmiddels gaat het beter met Beau maar ze is nog steeds herstellende.

“Ze krijgt nog nazorg, bij de osteopaat en de logopedie, want ze drinkt niet goed. Daardoor is ze te mager. Haar ademhaling is ook nog niet optimaal", zegt Natassia. “Beau heeft wat achterstand, maar de dokters hebben gezegd dat dat geen invloed zal hebben op haar gezondheid later", aldus Wout Bru.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws