Wordt Remco Evenepoel binnenkort papa? Oumi Rayane komt met groot nieuws over gezinsuitbreiding Nieuws
Nieuws

Wordt Remco Evenepoel binnenkort papa? Oumi Rayane komt met groot nieuws over gezinsuitbreiding

Wordt Remco Evenepoel binnenkort papa? Oumi Rayane komt met groot nieuws over gezinsuitbreiding

Remco Evenepoel en Oumi Rayane (allebei 23) vormen inmiddels al meer dan vijf jaar een koppel. Vorig jaar stapten de twee tortelduifjes ook in het huwelijksbootje. In Story onthult Oumi nu meer over hun kinderwens.

Vorig jaar op 7 oktober gaven Remco Evenepoel en Oumi Rayane elkaar het jawoord in het gemeentehuis van Dilbeek. Op die dag vormden de twee tortelduifjes exact vijf jaar een koppel. Afgelopen zondag kon Oumi haar wederhelft nog voor de tweede keer zien winnen in de koersklassieker Luik-Bastenaken-Luik.

Binnenkort start Remco Evenepoel ook in de Ronde van Italië. Helaas is er daardoor ook weinig tijd om aan kinderen te denken. Zo vertelt Oumi in Story dat ze nog niet meteen aan kinderen zullen beginnen door Remco's succesvolle wielercarrière.

Niet evident

"We willen graag kinderen, als de natuur ons dat gunt, maar dat zal nog niet voor meteen zijn", bekent Oumi in het weekblad. Zijn carrière krijgt nu een tijdje voorrang. "We willen gefocust blijven op zijn carrière en de schaarse vrije momenten vooral van elkaar kunnen genieten. Als we een zwangerschap plannen binnen zijn carrière, zal het ook niet altijd evident zijn", aldus Oumi. Al weet ze wel één ding zeker. "Ik weet sowieso dat Remco een goede vader zal zijn", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws