Wordt Klaasje Meijer binnenkort mama? Ex-K3'tje onthult groot nieuws over gezinsuitbreiding Nieuws
Nieuws

Wordt Klaasje Meijer binnenkort mama? Ex-K3'tje onthult groot nieuws over gezinsuitbreiding

Wordt Klaasje Meijer binnenkort mama? Ex-K3'tje onthult groot nieuws over gezinsuitbreiding

Twee jaar geleden kondigde Klaasje Meijer haar afscheid aan bij K3. Maar het ex-K3'tje heeft zeker niet stilgezeten. Zo trok ze vorig jaar nog twee maanden naar Londen. Dit jaar trekt ze voor een maand naar Los Angeles, maar zonder haar vriend Max. In Dag Allemaal onthult Klaasje nu ook meer over haar kinderwens.

Klaasje Meijer vertrekt binnenkort naar Los Angeles. "Ik trek dit jaar een maand naar Los Angeles voor mijn ontwikkeling. Een vervolg op mijn Londen-periode, zeg maar", aldus Klaasje. Al is het niet haar bedoeling om internationaal door te breken als actrice. "Dit doe ik puur voor mijn zelfontwikkeling", zegt het ex-K3'tje.

Ze zal dat ook doen zonder haar vriend Max van Geest. "Ik trek alleen naar LA. Ik heb zin om even op mezelf te zijn. Dat vind ik fijn, want als je alleen bent, leg je makkelijker contacten", legt ze uit. Max blijft in Nederland voor zijn werk.

Ondertussen is haar ex-collega Marthe al getrouwd en heeft Hanne al een kindje gekregen. Maar daar droomt Klaasje nog niet van. "Kinderen passen zeker nog niet in mijn leven, dat is een ver-van-mijn-bedshow. Het is tof om op babybezoek te gaan, maar daar hou ik het bij", besluit het voormalige K3'tje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws