ShowbizzTime

Winnie uit 'Blind Getrouwd' lucht haar hart op Instagram: "Lily vindt het maar niets"

Winnie Bogaerts en dochtertje Lily
I Foto: Instagram I
door Redactie

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans zijn ondertussen al twee maanden de fiere ouders van dochtertje Lily. De kersverse mama moet nu opnieuw wat kwijt over de kleine spruit. 

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Ondertussen zijn de twee al meer dan drie jaar samen en in september mochten ze eindelijk hun eerste kindje verwelkomen. Zowel de kersverse ouders als baby’tje Lily doen het ontzettend goed. Op Instagram laat WInnie af en toe weten hoe het juist gaat met hen.

Dit weekend vertelde ze meer over een leuk feest, want ze hebben ‘Sinte Katherina’ gevierd. “Op 25 november komen de kindjes aan de deur zingen voor snoep bij iedereen die een lichtje heeft buiten staan”, schrijft Winnie op haar Instagramverhaal. ‘Sinte Katherina’ is een dorpsfeest dat alleen in Arendonk wordt gevierd. 

Winnie Instagramverhaal 1

Lily had veel snoep voorzien, maar dat bleek toch niet voldoende te zijn. “Update: na een uur was meer dan de helft al op”, klinkt het. Bovendien moet ze ook nog wat kwijt over Lily, want zij blijkt geen fan te zijn van het feest. “Lily vindt het maar niets, dat luide gezang”, besluit ze. 

Winnie Instagramverhaal 2

Laatste nieuws