Winnie Bogaerts uit 'Blind Getrouwd' heeft opmerkelijk nieuws over gezinsuitbreiding Nieuws
Nieuws

Winnie Bogaerts uit 'Blind Getrouwd' heeft opmerkelijk nieuws over gezinsuitbreiding

Winnie Bogaerts uit 'Blind Getrouwd' heeft opmerkelijk nieuws over gezinsuitbreiding

Winnie Bogaerts is sinds september de trotse mama van Lily, maar is ze nu al in verwachting van een tweede kindje? Ze verklapt zelf het antwoord op Instagram.

Winnie Bogaerts is bekend geworden door haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’ zo’n drie jaar geleden. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Jonah Hulselmans en de twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Eind september mochten ze ook hun eerste kindje samen verwelkomen, een dochtertje genaamd Lily.

Op haar Instagramverhaal antwoordde Winnie op enkele vragen van haar volgers over haar dochtertje, maar ze kreeg ook nog een opmerkelijke vraag. “Ben je zwanger?”, aldus een nieuwsgierige volger. Winnie geeft daar vervolgens een duidelijk antwoord op. “Nope”, klinkt het kort en bondig. “Wanneer leren mensen dat dit echt geen fijne vraag is?”, voegt ze er nog aan toe.

Vervolgens legt ze uit waarom dit een kwetsende vraag kan zijn. “Ofwel ben je het en wil je het nog niet zeggen, ofwel ben je het niet en wil je het wel maar lukt het niet, ofwel ben je het niet en vraag je je af of je er dan zwanger uitziet”, verduidelijkt Winnie. “Mensen zullen het wel delen als ze vinden dat jij dat moet weten”, besluit ze.

Winnie Bogaerts uit 'Blind Getrouwd' heeft opmerkelijk nieuws over gezinsuitbreiding

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws