Wim Lybaert over zijn gasten in ‘De Columbus’: “Dan maak je een slechte start, hè” Nieuws
Nieuws

Wim Lybaert over zijn gasten in ‘De Columbus’: “Dan maak je een slechte start, hè”

Wim Lybaert over zijn gasten in ‘De Columbus’: “Dan maak je een slechte start, hè”

Ook dit najaar trekt Wim Lybaert erop uit met 'De Columbus'. Zeven weken lang trekt Wim zonder plan en zonder voorbereiding de wijde wereld in. Hij laat zich leiden door het toeval en door zijn gasten.

Het programma krijgt dit jaar een extra laag want Wim weet van tevoren niet wie er op zijn bus zal stappen. Dat zorgde soms voor stress en hilarische situaties. Zo wist de presentator tot tweemaal toe niet wie zijn gasten waren: bij comédienne Serine Ayari en danser Jan Kooijman.

“Op zo'n moment kun je twee kanten op”, zegt Wim in Het Nieuwsblad. “Of komedie spelen en hopen dat snel zal blijken wie er naast je zit, of eerlijk toegeven: ik ken jou niet. Ik kies voor dat laatste. Als je gaat doen alsof, val je toch door de mand en dan maak je een slechte start.”

“Eerlijkheid werkt het best en zo liet Jan Kooijman me raden wie hij was”, laat Wim weten. “Met zijn uitzicht van een Griekse halfgod dacht ik aan een Hollands fotomodel en dat vond hij zo hilarisch dat het ijs meteen gebroken was.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws